Even voorstellen…. Jan-Joris van den Belt

Mijn naam is Jan-Joris van den Belt, ik ben 41 jaar en woon sinds 2017 samen met mijn vriendin Karina in Brummen. Hiervoor heb ik 17 jaar in Zutphen gewoond en ik ben opgegroeid in Dieren. Ik ken de omgeving van Brummen (en Brummen zelf) dus goed. Toen ik 18 jaar was, heb ik nog een tijd gewerkt bij Vinifrance (slijterij naast de Jumbo) toen de filiaalmanager Bart op vakantie was.

In het dagelijks leven ben ik taxichauffeur voor het contractvervoer. In dit werk heb ik veel contact met verschillende mensen, erg leuk en uitdagend werk. Toen ik nog in Zutphen woonde, was ik bij veel organisaties werkzaam in het bestuur. Voorbeelden hiervan zijn voorzitter van de VVE (15 jaar), Penningmeester bij Amnesty International en penningmeester bij de Wereldwinkel. Ook ben ik al 8 jaar maatje van 2 heren die wonen in een instelling in Eefde. Zij hebben beide autisme en wonen begeleid. Met de één onderneem ik veel uitjes en met de ander ga ik veel op familiebezoek. In Brummen heb ik een buurtapp opgericht waarin we elkaar op de hoogte houden van zaken die onze directe omgeving aangaan. Tevens doen we elk jaar mee aan Burendag van het Oranjefonds.

Ik zocht in Brummen naar een manier om wat te kunnen betekenen voor de lokale gemeenschap. Ik denk dat ik dit gevonden heb in een functie bij de Dorpsraad. Ik hoop dat ik iets kan betekenen op het gebied van Social Media en het bijhouden van de website. Ook zal ik proberen alle (openbare) vergaderingen bij te wonen en gebruik te maken van mijn sociale netwerk hier in Brummen. De komende maanden ga ik mij meer verdiepen in het werk van de Dorpsraad en ik hoop vele van jullie te mogen ontmoeten (op gepaste afstand in verband met de bekende pandemie).

Graag tot ziens!!