Wijkraad lost belofte in en fleurt Marktplein op

De Wijkraad Brummen Centraal heeft naar aanleiding van de Aktie “Zomer in Gelderland” van TV Gelderland vorig jaar zomer een bedrag verworven voor opfleuren van het Marktplein. Daarnaast hebben de Woningstichting Brummen en de wijkraad zelf een bijdrage toegevoegd. De komende drie zomers zullen er 10 fraaie bloembakken met bloemen het Marktplein opfleuren. Direct na Pinksteren zullen de bakken geplaatst worden.

Vrijwilligers gezocht
De wijkraad doet een beroep op omwonenden om gedurende de zomermaanden op basis van een planning 2x per week de bloemen water te geven. Vele handen maken licht werk! Bent u bereid ons hiermee te helpen dan kunt u zich aanmelden via info@wijkraadbrummencentraal.nl of bij de coördinator namens de wijkraad: djvangoor@hetnet.nl telefoonnummer 562811. Wij hopen ook op u te mogen rekenen!