Schoonmaakdag 19 maart

Op zaterdag 19 maart tijdens de landelijke opschoondag organiseerde Wijkraad Brummen Centraal in samenwerking met Stichting Welzijn Brummen opnieuw de opschoon dag voor de gemeente Brummen. Iedereen zal het er over eens zijn dat een schone buurt het woongenot vergroot en daar kunnen en moeten we allemaal ook zelf iets aan doen.

Op zaterdag 19 maart was het om 10 uur verzamelen bij het Koetshuis van het gemeentehuis. Ca. 20 vrijwilligers waren aanwezig. Van daar uit gingen diverse groepjes ieder een eigen kant op. De gemeente faciliteerde in hesjes, zakken en prikstokken. Rond 12 uur was iedereen weer terug en werd er nog na gepraat onder het genot van een kopje koffie en een broodje.

Het is niet alleen het schoner maken van je leefomgeving maar ook samen met anderen iets ondernemen, in de buitenlucht zijn, andere mensen ontmoeten, een praatje maken, wat dit initiatief zo mooi maakt, dat is de conclusie ook dit jaar weer.

FotoOpschoondag2