Nieuw lid van de wijkraad stelt zich voor

Mijn naam is Henk Poldermans en ik ben sinds kort lid van de Wijkraad Brummen Centraal. Ik woon met mijn vrouw Marja sinds maart 2008 in Brummen, in de Zegerijstraat op nummer 32, en we hebben drie uitwonende en studerende kinderen, in Groningen en Deventer. We komen oorspronkelijk uit Rotterdam en zijn vanwege het werk via Lisse in de Bollenstreek, naar Voorst, uiteindelijk in Brummen terecht gekomen. Een mooi dorp aan de Veluwezoom en we hebben het enorm naar ons zin.
Ik ben werkzaam als Manager Operations bij een groot internationaal ICT bedrijf, vooral in Arnhem en Apeldoorn, mijn  echtgenote is werkzaam bij Saxxion Hogeschool en is freelance fotogafe. Ik zag de advertentie en oproep voor versterking van de Wijkraad Brummen Centraal en heb direct gereageerd, omdat ik het tijd vond worden om me in te zetten voor het algemeen belang. Ik heb een brede maatschappelijke, sociale, culturele en politieke interesse en het geeft mij tevens de mogelijkheid meer van Brummen te leren kennen. Zo hoop ik het nodige te kunnen betekenen voor de inwoners van Brummen en dat u daar op een of andere wijze de komende tijd iets van gaat merken. Mijn hobbies zijn stamboomonderzoek, koken, tuinieren, mijn aquarium en ben één of twee dagen per week een uurtje in de sportschool te vinden.

Met vriendelijke groeten,

Henk

Geef een reactie