Nieuw: het Geheugensteunpunt

Heeft u vragen over vergeetachtigheid? Bent u mantelzorger van iemand met dementie? Kunt u zelf een geheugensteuntje gebruiken? Of wilt u gewoon eens binnenlopen? Dan bent u van harte welkom in het nieuwe Geheugensteunpunt, dat begin november haar deuren opende.

Informatie en activiteiten
Mijn naam is Heidi Nusselder en ben coördinator van het Geheugensteunpunt. Samen met vrijwilligers sta ik voor u klaar. Inmiddels hebben we onze deuren geopend voor U. De eerste bezoekers zijn een kijkje komen nemen. Zij ervaren het als zeer prettig om het Geheugensteunpunt te kunnen bezoeken. We maken een praatje, drinken een kop koffie en doen eventueel een activiteit. Dit alles tegen een kleine vergoeding.

Toen ik deze bezoekers vroeg wat zij nu prettig vinden aan dit Geheugensteunpunt, waren hun reacties:
“ Wat is het fijn om weer onder de mensen te zijn”
“ Ik voel me hier begrepen en je steunt elkaar”

Komt U ook een kijkje nemen in Brummen en Eerbeek?
Dit kunt u verwachten:
– Een plek voor ontmoeting, advies en informatie
– Een plek waar u deel kan nemen aan een activiteit
– Een plek waar u zich begrepen voelt
– Een plek, óók voor u als mantelzorger!

Waar en wanneer?
Iedere maandag is het Geheugensteunpunt gevestigd in Plein Vijf in Brummen.
Iedere donderdag is het Geheugensteunpunt gevestigd in het Tjark Riks Centrum in Eerbeek.

Daar zijn we van 09.30 – 12.30 uur geopend.

Interesse of meer weten?
Neemt u dan contact op met mij:
Heidi Nusselder
Telefoon : 0575-56188 (via Stichting Welzijn Brummen) of 06-28457299