Jaarvergadering & Algemene vergadering 27 februari 2019

Jaarvergadering & Algemene vergadering Dorpsraad Brummen op 27 februari 2019

Op woensdag 27 februari 2019 vindt de jaarvergadering van Dorpsraad Brummen plaats. Na de jaarvergadering is er tijd voor een korte pauze en gaat de vergadering verder als de eerste algemene vergadering van 2019.

Tijdens de vergadering wordt u ook bijgepraat over diverse onderwerpen die binnen het dorp Brummen spelen. Ook wordt u door de diverse commissies op de hoogte gesteld van de lopende projecten.

Alle inwoners van het dorp Brummen en andere geïnteresseerden zijn dan ook van harte uitgenodigd! De volledige agenda vindt u hieronder.

Inloopmoment om 19.30 uur voorafgaand aan vergadering

Voorafgaand aan de vergadering bent u van 19.30 uur tot 20.00 uur van harte welkom bij het inloopmoment.
Heeft u een vraag of een probleem waarbij de Dorpsraad u zou kunnen ondersteunen, of wilt u de Dorpsraad juist ergens op wijzen? Daarvoor kunt u terecht bij het inloopmoment van de Dorpsraad Brummen.

Bent u verhinderd, dan kunt u de voor u belangrijke onderwerpen ook aan ons toesturen via het bekende mailadres. Alvast bedankt!!

Wanneer:                woensdagavond 27 februari 2019
Inloop moment:     19:30 – 20:00 uur
Vergadering:          vanaf 20.00 uur
Waar:                     ‘Plein 5’, Graaf van Limburg Stirumplein 5, Brummen

Heeft u een onderwerp dat niet op de agenda staat, maar dat u toch graag in de vergadering zou willen bespreken? U kunt dit doorgeven via het mailadres secretariaat@dorpsraadbrummen.nlof voorafgaand aan de vergadering bij de voorzitter.

Alle inwoners van het dorp Brummen en andere geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd!
De volledige agenda vindt u hier..