Help jij mee bloemzaad inzaaien in de meivakantie?

Op woensdag 1 mei organiseert de Wijkraad Brummen Centraal en imkersvereniging een activiteit voor de inwoners van Brummen. Het doel van de dag is het inzaaien van twee percelen aan de Baron van Sytzamastraat en het Limburg van Stirumplein met bloemzaad. De twee percelen komen er zo weer in de zomer fleurrijk bij te staan en onkruid krijgtu geen kans zich te vestigen. De grond zal eerst voorbewerkt worden door de imkersvereniging waarna jong en oud kan helpen bij het inzaaien en inharken van het zaad. Op deze manier kunnen bewoners een aantal maanden later genieten van de bloemenzee.
Noteer de datum alvast in uw agenda. Mocht het die dag slecht weer zijn, dan houden wij 8 mei als reserve aan. Het weekend voor 1 mei informeren de organisatoren u over de definitieve datum, tijdstip en startlocatie. Houdt de website www.wijkraadbrummencentraal.nl daarom goed in de gaten!

Voor meer informatie Coen Knipping (0575 – 72 40 79) en/of John Bouwmeester (0575- 563295)