Hart Veilig Wonen van start in Brummen

De wijkraden van het dorp Brummen hebben in de afgelopen periode hard gewerkt om het project ‘Hart Veilig Wonen’ in Brummen te starten. Na veel voorbereidende werkzaamheden was het donderdag de 19e september zover. Twaalf enthousiaste vrijwilligers verzamelden zich bij het Riwis gebouw voor de eerste AED cursus. De vrijwilligers werden onder professionele begeleiding van Rode Kruis docenten opgeleid om te kunnen reanimeren en uiteraard werden ze getraind in de werking van een AED apparaat. Deze cursus is mede tot stand gekomen door ondersteuning vanuit de wijkraden van het dorp Brummen. Alle cursisten ontvingen na afloop het certificaat en kunnen zich nu, via Hart Veilig wonen, aanmelden om een actieve bijdrage te leveren aan de volksgezondheid in de gemeente Brummen.
Eind 2013 zal naar alle waarschijnlijkheid weer een nieuwe groep vrijwilligers opgeleid worden. Bent u geinteresseerd om mee te doen? U bent van harte welkom. U kunt zich aanmelden via www.hartveiligwonen.nl