Geen extra goederentreinen langs Brummen

Kandidaat Tweede Kamerleden doen Brummen aan om zich door actiegroepen en lokale politieke partijen te laten informeren over de bezwaren van toename van het  goederenvervoer per spoor langs de IJssellijn. Op vrijdag 7 september a.s. maken de Gelderse kandidaten Jaco Geurts, Michiel Holtackers en Anne-Marie Vreman een tour langs de IJssellijn van Arnhem naar Zutphen. Het gezelschap, onder leiding van Statenlid Albert Schol, zal om 10.16 uur Brummen aandoen om op het station in gesprek te gaan met vertegenwoordigers van de Wijkraden Rhienderen, Brummen Centraal en CDA Brummen. Er zal volop gelegenheid zijn om bij de potentiële Tweede Kamerleden aandacht te vragen voor de grote gevolgen van een eventuele toename van het goederenvervoer voor o.a. aanwonenden, de sportvoorzieningen op de Hazenberg en het industrieterrein.
Inwoners van Brummen zijn allen van harte welkom. Laat vooral van u horen!