Even voorstellen….Hay Verstappen

Mijn naam is Hay Verstappen. Ik ben 66 jaar. In december 2017 ben ik met mijn vrouw naar Brummen verhuisd vanuit Amstelveen, waar we ca. 40 jaar hebben gewoond. In juli 2017 ben ik vervroegd met pensioen gegaan na een werkzaam leven van 40 jaar. In mijn ICT loopbaan heb ik lang bij de KLM gewerkt en na een aantal andere werkgevers de laatste 8 jaar bij de politie. We zijn naar Brummen verhuisd, omdat we meer landelijk wilden gaan wonen, in een meer natuurlijke omgeving.

Vanaf het moment dat we in Brummen zijn gaan wonen heb ik met veel verve vrijwilligerswerk gezocht en op mij genomen. Zo heb ik een tijdje gereden voor het Rode Kruis en ben ik o.a. chauffeur bij Handsaam. Verder ben ik actief met afval verwijderen binnen de werkgroep BZZV, onderhoud ik met 10 andere vrijwilligers een drietal tuinen in de omgeving van Brummen, waaronder ’t Huis Empe, werk ik als energiecoach bij BrummenEnergie en ben ik taalondersteuner bij de bibliotheek. Ik vind het belangrijk om iets voor de gemeenschap te kunnen betekenen en mijn inzet als vrijwilliger is ook ingegeven door mijn interesse in natuur en milieu.

Een tijdje geleden is mij gevraagd of ik interesse heb om het bestuursteam van de Dorpsraad te komen versterken. Nadat ik een aantal vergaderingen heb bijgewoond heb ik onlangs besloten om aan dit verzoek gehoor te geven. Ik vind het belangrijk om betrokken te zijn bij zaken die in Brummen spelen en op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan het welzijn van de inwoners.

Mijn hobbies zijn wandelen, fitness, yoga, puzzelen, lezen en tuinieren. Ik hoop u snel een keer te ontmoeten wanneer we weer een openbare vergadering mogen houden.