Bloemzaad inzaaien definitief op 1 mei om 10.00 uur

Op woensdag 1 mei om 10.00 uur start de Wijkraad Brummen Centraal en imkersvereniging met het inzaaien van een perceel aan de Baron van Sytzamastraat (aan de kant van het speeltuintje, zie foto). We hebben u hulp hierbij nodig! Aanmelden is niet nodig, maar zorg wel voor een dosis gezonde energie! Het doel van de ochtend is het inzaaien van het perceel met bloemzaad. Het terrein komt er zo weer in de zomer fleurrijk bij te staan en onkruid krijgt geen kans zich te vestigen. De grond zal vroeg in de ochtend eerst voorbewerkt worden door de imkersvereniging waarna jong en oud om 10.00 uur kan helpen bij het inzaaien en inharken van het zaad. Op deze manier kunnen bewoners een aantal maanden later genieten van de bloemenzee!

Locatie inzaaien

Voor meer informatie Coen Knipping (0575 – 72 40 79) en/of John Bouwmeester (0575- 563295)